ada mata pandang, ada telinga dengar, ada mulut diam

    Favourite Quotes

    # "I am not a has-been. I am a will be"

    # "determine to do some thinking for yourself. Don't live entirely upon the thoughts of others. don't be an automaton"

    # "The most pathetic person in the world is someone who has sight but has no vision"

    # "the act of putting pen to paper encourages pause for thought, this is turn makes us think more deeply about life, which helps us regain our equilibrium"

Sahabat Maya

wohhooooo...



Tarikh: 26 Disember 2009
Masa : 1400-2230 Hrs
Lokasi: Perkarangan Parkir A, Stadium Bukit Jalil
Aktiviti : Rock The World 9



Setelah beberapa tahun terlepas peluang untuk g RTW nih, this is first time g RTW.. sebelum nih asyik cancel last minit je.. klu xsebab duit, sebab-sebab lain lak mendatang. kali ni g berdua je ngan Salman. dah cam dating plak.. hahahha.. anyway RTW9 mmg besh.. walaupun hari tidak secerah yang diharapkan tapi tidak menghalang peminat-peminat muzik tempatan untuk melayan band-band perform.

aku sampai dalam kol 2 petang drive dari Ampang sampai Bukit Jalil, memula ingat jem tapi rupenye tidak seperti yang disangka. hoho. sampai je terus beli tiket nak masuk.. tapi mase beli tiket agak rush sebab band Restraint ngah sound check. tujuan datang awal pn mmg nk tgk diorg perform. memang layan habis.. hoho

RTW kali ni ada 3 stage iaitu Main Stage, Indie Stage ngan Chill Stage. aku kompom la xlayan indie stage.. layan band kat Main Stage je la.. masyuk oooo.. petang mmg seisi ber "moshing" band yang main petang uh antaranya Restraint, Kugiran Tepi Pantai dan ramai ag.. tpi petang dalam kol 4 lebih hujan selebat-lebatnya so terpaksalah diberhentikan seketika.. sume stage tutup.. dalam 5 lebih stage chill ngan indie bukak blk tp main stage lambat sikit..

tang malam lepas maghrib tuh yang agak besh.. start dari The Times, pah2 Azlan and the Typewriter, Yuna, Love Me Butch, Pop Shuvit, Republic Of Brickfiled (syok yo berskanskin) dan band yang mmg aku nk usha lame Disagree (agak kuciwa sbb main 2 lagu je pah2 sound teruk sket).. ada la kejap layan Second Combat kat indie stage( tp aku rase band nih ptt men kt main stage)... apa yang rugi ialah aku xdapt lak hadiah lucky draw.. gitar fender tuh.... hahahhahah

Lepas Love Me Butch uh aku blah sbb lapo sangat.. xtertahan rasenye ngan makan tgh hari cume ayam kepci seketul.. dah 2 da la penat gile bermoshing dan berskanskin.. nak jage plak si Salman uh.. hahhahha

Btw this event is really2 rawk.. next year kompom datang ag.. tp bergantung pada line-up gak ar.. hoho

5 Ulasan:

Ira Hani said...

tahun dpn i nk ik0t.. hahaha

Zulaikha Zulkifli said...

layan indie dowh.. hahaha

darth one said...

ira: nk ikot? it's depend lorh..
hoho

zue: dah rawk kapak xde..
layan kn je la indie pn..
tp i'm not into the indie scene ok..
melayan moshing dan skaskin saja..
hoho
mac nty radiorosak jom..
hahha

Ira Hani said...

Ow i x nak ajak..
Nak majuk ngan u..!!!

darth one said...

ira: kamu bukan kaki rock kapak..
klu tidak sudah jemput la..
hoho

Masa itu Emas

Waktu Solat

formspring.me

Ruangan Bersembang

Barclays Premier League Live Scores

Kick Out Racism

Kick Out Racism
stop racism because racism against citizens is a serious matter

Followers